Interpreting

iTRAD vă pune la dispoziție o gamă completă de servicii. Specialiștii noștri vă ajută cu servicii de interpretariat consecutiv, simultan sau chuchotage, în funcție de nevoile dvs.

  1. Interpretariatul consecutiv – oratorul vorbește timp de aproximativ 5 minute, timp în care interpretul își ia notițe și traduce ulterior. Nu este necesar echipament tehnic dar fiecare intervenție va însemna un timp dublu. Se recomandă pentru conferințe de presă sau prezentări scurte.
  1. Interpretariatul simultan – se realizează în timp ce oratorul vorbește. Interpretul traduce în mod simultan iar mesajul este ascultat de către public la căști. Această modalitate necesită instalarea echipamentului corespunzător de sunet și a cabinei pentru interpreți.
  1. Chuchotage-ul – interpretul șoptește la urechea ascultătorului discursul în mod simultan. Această modalitate de interpretariat este posibilă atunci când există foarte puțini ascultători care nu înțeleg limba.

Vă suntem alături în momentele importante pentru dvs și compania dvs, asigurându-ne că vă veți prezenta bine și corect în toate limbile.

Echipa de interpreți este formată din interpreți experți în fiecare domeniu de specializare.

Ne bazăm pe tehnologie de ultimă generație, pentru a oferi servicii de calitate înaltă și pentru că înțelegem importanța coerenței.

Oferim tarife transparente, fără a compromite calitatea serviciilor prestate. Tarifarea se face pe oră.

Pentru detalii, consultați secțiunea de Oferte/Prețuri.

In order to give you a better browsing experience, this site uses cookies.

If you agree, please close this notice or learn more about the cookies policy here | OK, close

English