Politica de confidențialitate

iTRAD dorește să protejeze într-un mod cât mai amplu dreptul la intimiate al utilizatorilor site-ului nostru. Dorim, să vă oferim dumeavoastră, utilizatorul site-ului, siguranța în activitatea online pe site-ul nostru care să nu aibă niciun efect negativ asupra dumeavoastră. Din această cauză, ne axăm toată puterea pentru a putea fi siguri că datele introduse de dumneavoastră în baza noastră de date sunt folosite doar în scopurile dorite de dumneavoastră.

1. Colectare de informații

Site-ul nostra colectează informații atunci când completați formularul de cerere ofertă și cel de contact. Informațiile stocate includ numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

În plus, vom primi în mod automat și vom colecta informații de la computer-ul și browser-ul dumneavoastră, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

2. Utilizarea informațiilor

Informațiile stocate pot fi folosite în scopul:

  • Personalizării experienței dumneavoastră și pentru a îndeplini nevoile individuale;
  • Furnizării de conținut publicitar bazat pe profilul dumneavoastră;
  • Îmbunătățirii site-ul nostru;
  • Îmbunătățirii serviciilor noastre și pentru a înțelege mai bine nevoile dumeavoastră de asistență;
  • De a vă contacta prin e-mail;
  • Demarării unori concursuri, promovări sau sondaje.

3. E-Commerce de confidențialitate

iTRAD este unicul propietar al informațiilor colectate de pe acest site. iTRAD nu va vinde, schimba sau transfera fără consimțământul dumneavoastră, informațiile dumneavoastră personale, altele decât cele necesare pentru ducerea la bun sfărșit a unei unei cereri și/sau tranzacții, de exemplu pentru a trimite o comandă.

4. Dezvăluirea informațiilor către părți terțe

iTRAD nu vinde, negociează sau transferă informațiile dumneavoastră personale identificabile către părți terțe. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât acesteaau fost de acord să păstreze confidențialitatea informațiilor.

Cu toate acestea, informațiile non-private, pot fi furnizate către alte părți pentru marketing, publicitate, sau în alte scopuri.

5. Protejarea Informațiilor

Pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale punem în aplicare o multitudine de măsuri de securitate.

Numai persoanele autorizate care au nevoie să efectueze o anumită sarcină, cum ar fi facturarea are acces la informațiile personale de identificare.

Calculatoarele/serverele noastre folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

6. Consimțământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Modificări aduse politicii de confidențialitate

În cazul în care iTRAD va considera necesară schimbarea politicii de confidențialitate respectivele modificări vor fi publicate pe această pagină în vederea informării dumneavoastră față de tipurile de informații stocate și modul acestora de utilizare. Dacă aveți întrebări cu privire la informația regăsită pe acest site vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@itrad.eu.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română