Termeni și condiții

Informare

Site-ul  www.itrad.eu este proprietatea ITRAD TRANSLATION SERVICES SRL, societate cu sediul în București, telefon 0740 398 970, înregistrată la Oficiul National al Registrului Comertului București sub nr J40/12325/2017, având codul fiscal nr 37962403 ce poate fi contactată la adresa de e-mail office@itrad.eu.

Site-ul  iTRAD apaține de ITRAD TRANSLATION SERVICES SRL și se supune legilor din România.

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu termenii și condițiile ce urmeaza.

iTRAD este extensia online a ITRAD TRANSLATION SERVICES SRL  și este un site de prezentare și informare în ceea ce privește serviciile oferite de iTRAD.

  • iTRAD asigură tuturor persoanelor ce accesează site-ul acesta informare gratuită și servicii în concordanță cu activitatea noastră. 
  • iTRAD  poate restricționa utilizarea oricărui serviciu al site-ului în interes comercial.
  • iTRAD își rezervă dreptul de a demara campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune a site-ului, în orice moment. Acest lucru nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Acordul vizitatorilor si al utilizatorilor nu este necesar în vederea dimensiuniilor campaniilor publicitarea și promoționale sau spațiul ocupat de acestea.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului este proprietatea iTRAD și poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut doar cu acordul scris al iTRAD.

iTRAD își rezervă dreptul de a modifica sau de a aduce îmbunătățiri și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română