Traduceri

iTRAD vă pune la dispoziție servicii de traduceri efectuate de traducători autorizați, care prin experiența lor oferă o garanție a calității lucrării și un plus de rapiditate.

iTRAD oferă servicii de traducere pentru toate limbile. iTrad vă ajută să aveți traduceri de calitate, corecte și coerente.

Lucrăm cu cei mai buni profesioniști și garantăm tarife transparente ajustate cerințelor reale ale proiectului. Pentru noi fiecare client este unic, deoarece fiecare proiect este unic și invers, fiecare proiect este unic deoarece fiecare client este unic.

Oferim, pe lângă traducerile profesioniste, tarife transparente. Prețurile sunt stabilite pentru pagina de 2000 de caractere, cu spații. Tarifarea minimă se face la 1 pagină / act.

Tehnoredactarea și tipărirea traducerii sunt incluse în preț. Fontul de scriere este Times New Roman, cu spațiere de 1,5 și caracter 12. Pentru volume mai mari de lucru prețurile se pot negocia separat.

În cazul traducerilor efectuate dintr-o limbă străină în alta se va aplica tariful pentru fiecare limba, fiind o traducere dublă.

Taxa de urgență variază între 50% – 100% pentru traducerile livrate în aceeași zi.

Taxa de dificultate: pentru traducerile care prezintă cu grad mare de dificultate se va aplica o taxă de 50% – 100% din valoarea traducerii, în urma negocierilor cu clientul.

Pentru colaționare se va percepe o taxă de 50 % din prețul traducerilor, cu condiția ca materialul de colaționat să fie furnizat în format editabil.

Traducerile pot fi furnizate pe suport CD, DVD, e-mail sau orice suport electronic, gratuit.

Pentru mai multe detalii și tarife, verificați secțiunea ”Oferte/Prețuri”.

Contactati-ne

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română