Garanții

Garanția calității

Garanția calității în procesele de traducere a fost unul dintre principiile pe care ne-am bazat și care ne-a ajutat să ne consolidăm relațiile cu clienții noștri.

Traducători autorizați

Echipa noastră este formată din traducători autorizați, recunoscuți de către Ministerul de Justiție cu studii solide și experiență în domeniu.

Clienți mulțumiți

La iTrad nu ne mulțumim doar cu realizarea, livrarea și taxarea unei lucrări, ci suntem interesați ca dvs., clientul nostru, să fiți pe deplin mulțumiți de serviciile noastre.

Garanția punctualității

Ne angajăm să vă predăm lucrarea într-un termen limită, stabilit de comun acord și să vă rambursăm avansul plătit dacă, din cauze de forță majoră, nu putem respecta acest termen.

Vă oferim o garanție a calității și a profesionalismului în serviciile noastre precum și confidențialitatea informațiilor furnizate. Ne angajăm contractual să nu dezvăluim informațiile secrete și datele dvs. cu excepția cazurilor impuse de lege sau cu mandatul sau autorizarea dvs. prealabilă.

 

Garanția satisfacției


După livrarea traducerilor, suntem la dispoziția clienților noștri pentru a rezolva orice dubiu, obiecție sau sugestie și ne oferim să efectuăm modificările rezonabile și chiar să refacem lucrarea, parțial sau total, dacă există o justificare pentru acest lucru, fără costuri suplimentare.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română