Testimoniale

Paul Ardeleanu

Owner la Speakers Club


Traducere rapidă și impecabilă. Recomand cu drag!

Cristina Paraschiv

Co-Founder / Partner la BiziLive TV


Super echipă, super servicii. Rapiditate și profesionalism!

Catalina Bordianu Calangiu

Partner BORDIANU & ASOCIAȚII


Recomand cu încredere iTRAD, m-au ajutat sub presiunea timpului, în condiții avantajoase și la standarde de calitate a traducerii deosebite! Un parteneriat de încredere! Mulțumim.

Napoleon Combei

Owner NOC Clean


De câte ori auziți cuvântul ”Da” când vă duceți la un traducător? Nu știu, e o întrebare. Răspunsul este da! Dacă doriți ca un traducător să vă prezinte acest răspuns, apelați la Irina iTrad. Dacă doriți să aflați scuze, ”Nu se poate” sau ”Nu”, apelați la alți traducători. Mulțumesc, Irina, pentru colaborare!

Constantin Stanciu

co-fondator Upgrader


iTrad este partenerul nostru pe termen lung pentru comunitatea de antreprenori Upgrader și conferinta WeContent. Noi prețuim foarte mult implicarea lor în proiectele noastre și calitatea serviciilor pe care le oferă.

Cosmina Bucur

Fondator Aesthetic Style Communication


Pentru mine, colaborarea cu iTRAD a însemnat, în primul rând, Irina Badii. Un om minunat și un adevărat profesionist. Cu timpul, Irina a construit în jurul ei o echipă frumoasă, care își desfășoară în fiecare zi activitatea sub simbolul calității. O echipă pe care te poți baza, indiferent că ai nevoie de traducerea unor documente sau că ești dornic să înveți o limbă străină. Recomand cu mare drag!

Neacsu&Asociatii

Chief Desiderative Thinking Officer


Recomand iTrad! Irina și echipa ei sunt profesioniste și prompte, ajutându-ne de multe ori chiar în situații urgente. Colaborarea cu echipa iTrad este ușoară și plăcută, iar serviciile iTrad, indiferent de obiectul și limba documentului de tradus (engleză, germană ori turcă) și mai ales limbajul lor juridic, au fost de calitate foarte bună.

Darian DRS

Partner Mircea Dumitrașcu


Am apelat la serviciile iTrad pentru diverse proiecte și de fiecare dată ne-am bucurat de viteza de livrare și traduceri de calitate. Am solicitat serviciile Irinei și membrilor echipei ei pentru traduceri din domeniul financiar și întotdeauna au fost promți, respectând deadline-urile, care uneori au fost incredibil de scurte.

Mihaela Balea

Media Relations Consultant MBB Comunication


Am descoperit-o pe Irina, acum un an de zile, când căutam disperată o soluție pentru a traduce în timp record patru interviuri business, pentru un client foarte pretențions.În ciuda deadline-ului incredibil de scurt, Irina, și aveam să aflu apoi, și echipa ei s-au mobilizat exemplar, iar la final clientul mi-a mulțumit pentru profesionalism și promptitudine. Le întorc azi mulțumirile, nu mai știu dacă în vria de atunci, am apucat să share cu ele acest feedback. Este o plăcere să lucrezi cu echipa iTrad pentru că știi că sunt acolo, sunt profesioniste, respectă întocmai deadline-urile, indiferent dacă e vorba de un contract, o anexă, un interviu sau o prezentate în Powerpoint. Dragelor, sa cresteți în continuare la fel de frumos ca până acum!

Emil Moldovan

Manager Wellnessist


Am găsit în iTrad un partener responsabil și profesionist, care ne-a fost alături ori de câte ori am avut nevoie. Am apelat la ei pentru traducerea unor materiale și ne-am bucurat să întâlnim oameni implicați, pasionați de ceea ce fac, pe care limbajul specializat nu i-a speriat. Am avut parte de texte traduse cu acuratețe. Ne-am bucurat de servicii de calitate, realizate în timp util.

Rafael Salazar Campoy

Serra Soldadura


Con respecto a la colaboración con iTrad, por parte de Serra podemos catalogarla como muy satisfactoria, destacando una respuesta muy rápida, calidad excelente de las traducciones, cumplimiento de los plazos y una alta flexibilidad y capacidad de adaptación a nuestras necesidades.

Alex Badan

executive manager MORA TV SRL


Un partener ideal al carui expertiza este vizibila inca din primele momente ale colaborarii. Viteza de livrare si calitatea traducerilor au fost elementele decisive in decizia noastra de a considera iTrad un partener strategic in dezvoltarea businessului nostru international.  

Anna Salamaña

Marketing and Communications


“Gran profesionalidad, calidad de las traducciones, opciones multiidioma y rapidez. Además de un trato personal excelente”

Marius Costea

Director General Aernnova European Components, Brașov


Atunci când avem nevoie de traduceri pentru documentele noastre tehnice de specialitate, prima noastră alegere este iTrad. Am lucrat deja un număr impresionant de pagini pentru traduceri cu grad ridicat de dificultate şi am constatat întotdeauna aceeaşi atitudine profesionistă faţă de client. Cu iTrad, putem fi întotdeauna siguri că traducerile de care avem nevoie, fie ele tehnice sau legale, sunt livrate la timp, iar calitatea serviciilor merită cele mai călduroase recomandări şi promisiunea unui parteneriat pe termen lung.  

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română