5 lecții de business aflate de la Scott Armour

5 lecții de business aflate de la Scott Armour

Scott Armour, director economic la Nextiva, susține că improvizația, stabilirea unui plan de execuție și pesistența sunt trei dintre atuurile de la care nu trebuie să te abați dacă vrei să construiești o afacere de succes.

Scott Armour povestește cum în urma unei excursii cu fiul lui, Erik, a realizat că multe dintre lecțiile învățate de-a lungul vieții l-au ajutat să-și construiască o carieră de succes și cum i-au influențat deciziile în afaceri.

Cele cinci lecții de business de la care nu trebuie să te abați, dacă vrei să ai succes:

1. Pregătește-ți un plan pe care să-l urmezi pentru a-ți îndeplini obiectivele. Dacă ai obiective ambițioase, începe să pregătești un plan bine conturat, care îți va crește semnificativ rata de succes. Planul oferă un sens și o direcție echipei tale. Este o sursă de stabilitate atunci când apar provocări neprevăzute.

”Atât călătoria cu Erik, cât și afacerea mea mi-au confirmat faptul că un plan solid te ajută (atât pe tine, cât și pe echipa ta) să te poziționezi cât mai bine în raport cu situațiile cu care te confrunți”, spune Scott Armour într-un articol publicat de ceoworld.biz.

2. Persistă în îndeplinirea lui, în ciuda îndoielilor asupra viziunii tale. Armour împărtășește din experiența proprie și povestește cum atunci când a povestit despre planul excursiei lui cu Erik prietenii au început să-i spună că nu va reuși, aducându-i argumente puternice. Cu toate astea, el nu s-a descurajat și a continuat să-și urmărească planul pas cu pas, iar la final s-a bucurat din plin de experiența trăită alături de fiul său. Afaceristul susține că persistența funcționează la fel și în lumea afacerilor.

”De multe ori, antreprenorii sau liderii au viziuni pe care ceilalți nu le împărtășesc în totalitate. Cu persistență, îndoielile se vor spulbera și scepticii vor fi cei care-ți vor lăuda cel mai mult succesul”, spune Armour.

3. Improvizația – una dintre abilitățile de bază ale companiei tale. Cele mai multe dintre companiile startup se lansează cu resurse limitate. Fondatorii sunt obligați să muncească cu ceea ce au până când apar clienții. Această fază este și entuziasmantă, dar și extrem de stresantă, însă pentru a reuși tot ce ai nevoie este puțină improvizație și multă inovație.

Resursele limitate pot fi chiar un beneficiu pe care-l al companiile în faza de început.

4. Cele mai bune rezultate se obțin întotdeauna cu multă muncă. Nu fiecare zi trebuie să fie o luptă. Unele zile pot fi chiar foarte ușoare, însă pentru a obține rezultate foarte bune e nevoie de foarte multă muncă.

5. Fii recunoscător pentru tot ceea ce trăiești, chiar dacă este un lucru simplu. Fiecare dintre noi avem zile bune și zile mai puțin bune, însă este important ca atunci să ne exprimăm recunoștința și să ne amintim lucrurile bune pe care am reușit să le facem. Astfel, vei reuși să-ți ridici moralul atât ție, cât și echipei tale, amintindu-le de zilele bune. Ca lider, tu ești cel care setezi tonusul echipei tale și recunoștința este un sentiment contagios.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română