Cei mai buni 10 traducători și influenceri de urmărit pe Twitter

Cei mai buni 10 traducători și influenceri de urmărit pe Twitter

În industria traducerilor întotdeauna ai ceva de învățat. Să ții pasul cu ultimele trenduri și standarde din domeniu poate părea uneori imposibil, mai ales dacă ești începător în acest domeniu, potrivit blog.gengo.com.

Mai jost vă prezentăm 16 dintre cei mai buni traducători și influenceri din acest domeniu, care trebuie urmăriți pe Twitter:

Cei mai buni 10 traducători și influenceri de urmărit pe Twitter:

1. @integlangsbiz: Dr. Jonathan Downie este interpret consultant și interpret de conferință franceză/engleză.

2. @interpretaatioo: Henry Líu este interpret, traducător și al 13-lea președinte al International Federation of Translators (FIT)

3. @ContractSpeak: Richard Lackey traducător legal și membru calificat al International Federation of Translators (FIT)

4. @Tesstranslates: Tess Whitty este traducător autorizat engleză-suedeză, localizator, local, dar și consultant de marketing, autor, trainer, speaker, mamă și practicantă de yoga

5. @LucyWTranslator: Lucy Williams este traducător engleză – spaniolă și blogger de turism, activități pentru timpul liber, mâncare și fashion.

6. @UweMuegge: Uwe Muegge postează despre job-uri, internship-uri, oportunități de traduceri, localizare, interpretariat și terminologie.

7. @mstranslations: Mariana Serio este un afacerist expert în traduceri, din Argentina, care ajută clienții să se extindă pe piața latino-americană.

8. @cdmellinger: Chris Mellinger, doctorand în traduceri, traducător și interpret, editor, profesor asistent la Spanish Interpreting and Translation Studies.

9. @ceciliaenback: CEO la Swedish LSP Translator Scandinavia, co-organizator la Nordic Translation Industry Forum.

10. @DanielaZambrini: Daniela Zamrini este un traducător freelancer italiană/engleză, specializat în industria aeronautică, logistică, legislație, domeniul naval, domeniul aero-spațial.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română