Conținutul sau contextul: care este mai important?

Conținutul sau contextul: care este mai important?

Cercetătorii de la INSEAD Business School, împreună cu cei de la Universitatea Bonn, au descoperit că prețul unei sticle de vin influențează modul în care consumatorii percep calitatea vinului respectiv.

Potrivit studiului, atunci când plătesc un preț ridicat pentru o sticlă de vin, consumatorii se așteaptă să consume ceva de calitate superioară, regiuni din creier asociate plăcerii și entuziasmului se activează și le induc acestora o stare de bine, făcându-i să aprecieze experiența trăită.

Experții susțin că e nevoie de mai multe studii în acest sens, însă spun că cercetările oferite până în prezent sunt dovada faptului că impresia ne este influențată foarte mult de context.

Ceva similar se poate întâmpla atunci când vedem anumite reclame în mediul online sau când apelăm la anumite servicii. Spre exemplu, în cazul nostru, atunci când clientul apelează la un birou de traduceri.

Contextul susține contentul! Modul în care ne promovăm serviciile oferă o primă impresie și expectanțe clientului despre experiența pe care o va avea dacă apelează la serviciile noastre.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română