Cum să înveți o limbă străină împreună cu partenerul tău

Cum să înveți o limbă străină împreună cu partenerul tău

 

Un cuplu solid este un cuplu care împărtășește interese și pasiuni comune.  Beneficiile pe care împărtășirea pasiunilor în cuplu sunt incontestabile și, așa cum știm, cuplurile de îndrăgostiți care aleg să facă lucruri împreună au șanse să rămână împreună mai mult timp. Dar te-ai gândit vreodată că ar fi distractiv să înveți o limbă străină împreună cu partenerul/a tău/ta?

Succesul unei astfel de reușite depinde în primul rând de timpul pe care alegeți să-l dedicați acestui demers. Unele persoane iubesc provocarea și reușesc să învețe limbi străine într-un ritm destul de rapid, în timp ce altele reușesc să deprindă mai greu noile cunoștințe, potrivit languagetrainers.com. Atâta timp însă cât este interes din partea amândurora, puteți transforma această activitate într-un hobby.

Iată patru trucuri simple care te vor ajuta să înveți o limbă străină împreună cu iubitul/ta:

1. Transformă asta într-o activitate de seară. Te-ai gândit vreodată că poți înlocui banalul uitat la Netflix cu o activitate mai antrenantă și mai interesenată? Învățarea unei noi limbi străine poate fi o provocare pentru activitatea de cuplu, pe parcursul căreia să fie nevoie să jonglați cu abilitățile voastre intelectuale și sociale, învățând lucruri interesante chiar și despre personalitățile voastre.
Pentru un plus de atractivitate, vă puteți crea propriul ritual care să îmbine ultilul cu plăcutul. Puteți alege să vă exersați noile abilități în timpul unei cine romantice sau puteți crea o atmosferă confortabilă și distractivă.

2. Integrați noua activitate în viața voastră de zi cu zi. Chiar și când mergeți câteva zile la munte sau la mare, nu uitați să luați cu voi podcast-ul sau audio book-ul pentru a le asculta în mașină.

3. Încurajați-vă constant unul pe celălalt! Nu e întotdeauna ușor, însă este important să vă recunoașteți limitele și să arătați că încercați.

4. Trăiți această experiență în manieră proprie. Nu mai există niciun alt cuplu ca voi foi, așa că adaptati-vă ritmul de învățare la propriile cunoștințe.

P.S: dacă aveți nevoi de puțin mai mult și nu reușiți să vă organizați în doi, vă așteptăm împreună la cursurile noastre de limbă engleză sau spaniolă 🙂

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română