Day Translations a lansat aplicația mobilă ”Speech to Speech Translation”

Day Translations a lansat aplicația mobilă ”Speech to Speech Translation”

Aplicația mobilă Day Translation oferă utilizatorilor traduceri gratuite în peste 100 de limbi, având capacitatea de a-i pune pe aceștia în legătură cu un traducător uman pentru a se asigura că traducerea este una acurată 100%. În urma celui mai recent update, disponibil atât pe iOS cât și pe Android, Day Translation permite utilizatorilor să vorbească în device și să primească traducerea instant a frazelor rostite sau a propozițiilor.

Day Translation este furnizor de servicii de traduceri profesionale încă din anul 2017. De atunci, a implementat mereu noi proiecte de colaborare între limbă și tehnologie. În timp ce se mândresc cu faptul că sunt o companie de traducători umani, aceștia salută evoluția tehnologică care facilitează comunicarea inter-lingvistică.

”Obiectivul este să avem metode de comunicare ușoară și fluentă accesibile tuturor. Ne menținem în topul celor mai noi tehnologii pentru producerea softwarelor de date din industrie. Asta este ce ne-a determinat să implementăm această tehnologie de recunoaștere a discursului de către aplicația noastră de tradus”, a declarat Sean Hopwood, CEO-ul Day Translation, pentru digitaljournal.com.

Cu această tehnologie de ultimă oră, utilizatorii aplicației Day Translations au abilitatea de a înțelege vorbitorii altor limbi de oriunde s-ar afla. Ca și utilizator vorbitor în aplicație, aceasta va transcrie simultan cuvintele rostite în ambele limbi: limba vorbitorului și limba țintă pentru traducere. Utilizatorul poate citi mesajul tradus sau selecta butonul de vorbit, moment în care aplicația va citi mesajul tradus în limba țintă. Utilizatorul poate derula printre oricare dintre cele 100 de limbi și traduce același mesaj în orice limbă aleasă.

”Imaginează-ți că mergi în vacanță în Italia și întâlnești un unchi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. În urmă cu 40 de ani, ar fi trebuit să cauți pe cineva care să traducă pentru tine și să te ajute să comunici cu acesta. Acum, poți să te bucuri de o masă la o cafenea venețiană, alături de unchiul tău, cu care poți avea o conversație plăcută fără a fi nevoiți ca unul să înțeleagă limba celuilalt”, mai spune Hopwood.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română