Facebook a lansat funcția ”Traducere” pentru Messenger

Facebook a lansat funcția ”Traducere” pentru Messenger

În ultima perioadă Facebook lucrează intens la noi funcții. La conferința F8, reprezentanții Facebook au dezvăluit o mulțime de update-uri și noi funcții pe care aplicația le pune la dispoziția utilizatorilor, potrivit digitalinformationworld.com.

Gigantul social Media nu are de gând să facă vreo pauză și se anunță că o serie de noi funcții sunt testate de Facebook. Una dintre acestea o reprezintă funcția ”Traducere” pentru Messenger. Consultantul social media Matt Navarra a dezvăluit o astfel de nouă funcție în aplicația sa. Imediat acesta a făcut un print screen, pe care l-a postat pe pagina sa oficială de Twitter.

 

”Facebook Messenger urmează să aibă în curând o funcție de Traducere pentru mai mulți utilizatori (și limbi). Această funcție mi-a apărut mie în UK”, a scris Matt Navarra în dreptul imaginii.

Se pare că momentan funcția este limitată la doar câțiva utilizatori. Mai mult decât atât, este valabilă numai pentru limbile engleză, franceză, spaniolă și portugheză. Se așteaptă ca mai multe limbi să fie introduse curând, odată cu începerea promovării acesteia.

Așa cum și numele o sugerează, funcția ”Traducere” permite utilizatorilor să comunice cu persoanele din lista lor în limba pe care acestea o înțeleg cel mai bine, traducând mesajul original al emițătorului.

Reporterul tehnologic Dave Lee susține că această funcție este deja valabilă pentru Facebook Marketplace.

O altă funcție testată este ”Trending Stickers”, care va apărea în deschiderea aplicației Facebook și care a fost surprinsă de un alt hacker social media renumit, Jane Manchun Wong. Potrivit lui Wong, se pare că noua secțiune se va alătura secțiunii deja existente de ”Opțiuni Stickere” și va permite utilizatorilor să verifice stickerele la modă pe platformă.

 


Rămâne de văzut însă când anume Facebook va lansa cel puțin una din aceste opțiuni și pentru utilizatorii de la nivel global.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română