FGO.ro – program emitere factură online! Facturează și încasează ”din mers”

FGO.ro – program emitere factură online! Facturează și încasează ”din mers”

Profesia de traducător freelancer presupune nu numai o bună pregătire profesională, ci și documentarea și cunoașterea legislației fiscale. Traducătorii trebuie să se ocupe personal de emiterea facturilor, însă practica ne-a arătat că nu întotdeauna aleg calea cea mai simplă.

Una dintre cele mai frecvente situații cu care ne confruntăm atunci când vine vorba de emiterea facturilor este modalitatea învechită (clasică) de transmitere a acestora, fizic, prin intermediul curierului/poștei.

Astfel, ne-am gândit să le venim în ajutor colegilor noștri aflați la început de drum și să le facem cunoștință cu FGO – o soluție simplă și gratuită de facturare online.

Programul de facturare online FGO.ro poate fi folosit atât de pe calculator, cât și de pe mobil. Aplicația FGO.ro este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android și te ajută să emiți proforme, facturi, avize oriunde și oricând, pe care le poți printa sau le poți trimite pe email clienților.

Ce oferă FGO.ro

Serviciul FGO este disponibil în două variante: FGO Standard, care este GRATUIT! și FGO Premium pentru care se percepe o taxă de numai 100 lei/an.

FGO Standard oferă GRATUIT următoarele funcționalități:

 1. Emitere de facturi
 2. Posibilitatea de administrare a mai multor firme în același cont

Trimiterea facturii pe e-mail-ul clientului

 1. Posibilitate de conectare și sincronizare automată cu programul de contabilitate SAGA (nici nu știi cât vei ușura munca contabilului)
 2. Facturi de la furnizori (emise tot în soluția FGO)
 3. Un singur utilizator pe o firmă
 4. Notificarea clientului pe email pentru depăşirea scadenței (transmitere manuală)

FGO Premium oferă următoarele funcționalități:

 1. poți crea mai mulți utilizatori pe o firmă
 2. poți seta emiterea automată a facturilor şi proformelor periodice
 3. poți insera un link de plată pe fiecare factură, prin care clienţii îți pot plăti facturile online, prin intermediul mobilPay
 4. poți tipări două facturi pe o pagină A4 (format factură A5)
 5. poți tipări chitanța pe aceeași pagină cu factura
 6. poți personaliza facturile: ai la dispoziție mai multe modele PDF, poți adăuga watermark și poți elimina footerul FGO
 7. poți tipări facturile pe o mini imprimantă, atunci când ești plecat şi folosi FGO pe telefon
 8. poți personaliza emailurile transmise și automatiza generarea emailurilor de notificare către clienţi (informare scadență, întarziere plată), ceea ce te ajută să fii mai eficient.
 9. ești informat pe email despre cât ai facturat, cât ai de încasat, dacă ai facturi emise automat sau notificări pentru clienţi, ce trebuie aprobate.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română