Invitat special la cursul de spaniolă: un vorbitor nativ! Cum a decurs întâlnirea dintre Gema si cursanți

Invitat special la cursul de spaniolă: un vorbitor nativ! Cum a decurs întâlnirea dintre Gema si cursanți

 

Așa cum vă spuneam în articolele din blog, învățarea vocabularului și gramaticii unei limbi străine nu presupune implicit și vorbitul fluent. Și pentru că iTrad vrea ca elevii săi să se ridice la standarde înalte, i-am surprins, joi seară, la cursul de spaniolă cu un invitat surpriză: Gema, profesor și vorbitor nativ de limba spaniolă.

Cursanții au avut ocazia de a-și exersa competențele de limbă spaniolă, vocabularul și a asculta accentul nativ al unui vorbitor de limba spaniolă.

Atmosfera degajată și prietenoasă nu a amintit cu nimic de cursurile clasice de limbă străină din școală sau facultate.

Participanții la curs au interacționat firesc cu Gema, care a stabilit o relație bună cu aceștia încă din primele minute.

Irina le-a fost alături pe toată durata cursului și a ”condimentat” conversația lor cu noțiuni de gramatică și vocabular, creativ și distractiv.

Olé-urile strigate la multiplu de 3 au stârnit amuzamentul tuturor, făcându-ne să înțelegem că spaniola e clar mai ușoară decât matematica :). Cursanții și-au testat vigilența, dar și cunoștințele de vocabular cu spânzurătoarea. Cine a zis că oamenii mari nu trebuie să se mai și joace?! Și învățatul jucându-te face în mod sigur procesul mai ușor și mai distractiv.

Gema îi va provoca pe participanții la cursul de spaniolă să-și exerseze cunoștințele. Aceasta va lua parte la cursuri și îi va provoca la discuții deschise, astfel încât ne vom asigura că la finalul modulului vor fi pregătiți pentru a purta fără probleme o conversație.

Dacă vrei să înveți relaxat, te așteptăm și pe tine la grupa următoare de cursuri de limba spaniolă. Te poți înscrie AICI.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română