iTrad, invitată la petrecerea ASEMER

iTrad, invitată la petrecerea ASEMER

 

2019 ne așteaptă cu multe surprize, iar noi suntem pregătiți pentru toate provocările! Și nu puteam începe mai bine decât cu o petrecere unde am reîntâlnit prietenii de la ASEMER. Asociación de Empresas Españolas en Rumanía.

iTrad a fost invitată la eveniment în calitate de membru al ASMER și a petrecut o seară relaxantă într-un mediu prietenos, unde au fost abordate tematici diverse.

Evenimentul a fost organizat de BEROCC (Belgium Romanian Chamber of Commerce), împreună cu ASEMER, Asociación de Empresas Españolas en Rumanía.

Ce este ASEMER

Asociación de Empresas Españolas en Rumanía (ASEMER) a luat ființă în septembrie 2013, fiind o platformă ce apără interesele tuturor firmelor și profesioniștilor spanioli care-și desfășoară activitatea pe teritoriul României.

Principalele obiective ale ASEMER:

 

– promovarea și încurajarea relațiilor cu caracter eceonomic între ocietățile spaniole și/sau comercianții spanioli și organizațiile și societățile românești;

– aducerea la cunoștința societății românești și autorităților române și spaniole a diverselor aspecte semnalate de asociați;

– dezvoltarea spiritului de solidaritate între asociați, evitând concurența neloială și practicile care încalcă etica profesională.

 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română