Mergi în vacanță în străinătate? De ce acte ai nevoie ca să poți ieși din țară?

Mergi în vacanță în străinătate? De ce acte ai nevoie ca să poți ieși din țară?

traducere documente calatorie strainatate

traducere documente calatorie strainatate

Vara a venit și cu toții am început să numărăm zilele până vom pleca în vacanță. Indiferent că mai sunt câteva zile sau câteva săptămâni până atunci, trebuie să te asiguri că nimic nu îți poate strica planurile. În afară grija de a pune totul în bagaj, trebuie să te asiguri că ai toate documentele necesare pentru a putea ieși din țară.

Acte de care ai nevoie ca să mergi în vacanță în străinătate:

În afară de buletin și pașaport, pentru a putea ieși din țară ai nevoie și de următoarele documente traduse:

  • Procură de la firma pentru mașină – dacă plănuiești să mergi în vacanță în străinătate cu mașina de serviciu, atunci trebuie să știi că nu poți părăsi țara fără o procură de la firmă. Documentul trebuie tradus într-o limbă de circulație internațională și în limba vorbită în țara de destinație;
  • Contract de comodat – în cazul în care îți dorești să mergi în vacanță cu o mașină împrumutată de la păriți sau prieteni, atunci trebuie să știi că ai nevoie contract de comodat tradus, ca și în cazul procurii, atât într-o limbă de circulație internațională, cât și în limba țării de destinație;
  • Copil minor care călătorește cu un singur părinte – în cazul în care dorești să pleci în vacanță cu copilul fără celălalt părinte, atunci vei avea nevoie de o procură. Acest document va trebui tradus într-o limbă de circulație internațională și limba țării de destinație.

Unde poți efectua traducerea documentelor?

Biroul nostru de traduceri îți stă la dispoziție și îți oferă servicii de tradus în toate limbile. Traducătorii noștri sunt profesioniști cu zeci de ani în domeniul traducerilor și știu cât de importantă este pentru client realizarea traducerii în timp util.

În cazul în care ai nevoie de traducerea documentelor necesare plecării în vacanță în timp urgent, te putem ajuta în cel mai scurt timp posibil. Trebuie să știi că în afara traducerii efectuate de membrii echipei noastre, documentele necesită legalizare.

Cum se poate efectua traducerea și legalizarea documentelor?

Nu amâna pe mâine ce poți face azi, pentru a te asigura că în ziua plecării în vacanță vei avea totul pregătit! În cazul în care ai nevoie de traducerea unor documente pentru a putea merge în vacanță în străinătate, am pregătit pentru tine soluții optime de realizare a traducerilor.

Astfel, pentru a scurta timpul, ne poți transmite documentele pe care le dorești traduse pe email la adresa office@itrad.eu saupe Whatsapp la numarul de telefon 0740 398 970.

Tot noi ne putem ocupa și de legalizarea traducerii documentelor, însă pentru asta vom avea nevoie de documentele în original. Până când vei ajunge la noi cu documentele în original pentru realizarea legalizării, noi vom efectua traducerea. Apoi, când vei ajunge cu documentele, vom realiza și legalizarea acestora la notar.

Consultă oferta de preturi pentru limba în care ai nevoie să îți fie traduse documentele și nu ezita să ne contactezi. Scapă de stresul întocmirii documentelor și fii sigur că te poți bucura din plin de vacanță, fără să fii nevoit să te întorci de la graniță sau din aeroport.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română