Opțiunea Google Translate Camera, disponibilă și pentru limbile javaneza și sundaneză

Opțiunea Google Translate Camera, disponibilă și pentru limbile javaneza și sundaneză

Google a făcut un nou update aplicației Google Translate, care acum include o cameră ce poate citi și efectua traducerea în timp real în limbile javaneză și sudaneză.

Cel mai nou update al softului permite utilizatorilor aplicației Google Translate să traducă instant textele din limba javaneză ori sudaneză, ce însoțesc obiectele prin simpla scanare a corpului de text cu camera telefonului.

Update-ul este avalabil atât pentru varianta Google Translate App iOS, cât și Android.

”Aveți acum posibilitatea să folosiți camera telefonului pentru a traduce textele ce însoțesc obiectele din jurul vostru, precum notele explicative, cu ajutor aplicației Translate”, explică compania într-o postare pe site-ul oficial.

Folosirea noii funcții este una facilă. Utilizatorii pot pur și simplu să facă update aplicației Google Translate și apoi să apese pe iconiței ce reprezintă camera, să deschidă camera și să scaneze textul. Aplicația va detecta automat limba și va traduce textul.

În cazul în care utilizatorii vor dori să aleagă limba în care să le fie tradus textul, atunci vor trebui ca înainte de a specifice asta înainte de a activa camera.

Mai mult decât atât, utilizatorii vor putea alege acum între limba javaneză și sudaneză.

Din păzate, potrivit kompas.com, traducerea în limbile javaneză și sudaneză este încă destul de imprecisă.

Potrivit Google, mărimea textului și luminozitatea pot influența acuratețea traducerii bazată pe cameră.

În plus față de javaneză și sudaneză, utilizatorii pot de asemenea folosi aplicația pentru traduceri cu camera pentru texte în/din alte 88 de limbi, înclusiv arabă, thai, vietnameză și malaieză, potrivit thejakartapost.com.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română