Pornim la drum, într-o nouă aventură

Pornim la drum, într-o nouă aventură

 

Pasiunea pentru spaniolă ne unește! A venit momentul ca aventura noastră pe tărâmul limbii spaniole să continue. iTrad a început timid, în toamna anului trecut, cu prima serie de învățăcei la cursul de spaniolă și se pare că a reușit să-i convingă că e o aventură ce merită repetată. Astfel, o parte dintre ei au decis să aprofundeze cunoștințele căpătate pe parcursul acelei experiențe și merg mai departe  cu modulul nivel mediu.

iTrad vă anunță cu bucurie că începând de joi, 24 ianuarie, de la ora 18:00, demarează modulul de spaniolă, nivel mediu. În călătorie, i se alătură atât o parte dintre foștii cursanți, cât și alții noi.
Timp de două luni și jumătate, Irina Badii îi va ghida pe învățăcei în ritmuri de flamenco într-o cultură plină de viață, culori și arome.

De ce să alegi să înveți limba spaniolă

Spaniola se situează pe locul 2 în topul celor mai vorbite limbi din lume. Totodată, este a doua limbă cu cel mai mare număr de vorbitori nativi de pe 4 continente.
Deasemenea, spaniola este a doua limbă străină, după engleză, utilizată pe internet, în rețelele sociale și pe portalele oficiale ale organismelor internaționale.
Cunoașterea acestei limbi îți permite să călătorești în peste 20 de țări în care se vorbește spaniola și să le descoperi frumusețile.

Dacă v-am făcut curioși și ați dori să vă alăturați experienței iTrad, rămâneți aproape și nu ratați înscrierile pentru grupa următoare.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română