Ai nevoie de traduceri legalizate? Soluția ta e la doar un telefon distanță

Ai nevoie de traduceri legalizate? Soluția ta e la doar un telefon distanță

traduceri legalizate

Sunt servicii de care nici nu avem cunostință, până când nu ajungem să ne ”lovim” de ele. Și, atunci, ne simțim de parcă am fi fost aruncați în gura lupului, mai ales că, de cele mai multe ori, avem nevoie de ele și în timp cât mai scurt, dacă nu chiar în câteva ore.

Un astfel de serviciu este și cel de traduceri. Dacă nu ești o instituție sau nu ai un business ce necesită traduceri frecvente, atunci găsirea unui birou care să te ajute să-ți rezolvi problema în timp util și profesionist poate deveni un adevărat motiv de stres.

iTrad îți e alături și îți stă la dispoziție cu servicii de traduceri legalizate profesioniste, cu rezolvare în timp util.

Traducerile legalizate sunt efectuate în colaborare cu profesioniști atât din domeniul traducerilor, cât și din domeniu notarial. Astfel, traducătorii iTrad se vor ocupa de procesul de traducere al documentelor și de legalizarea acestora, pe cât este posibil.

iTrad îți stă la dispoziție cu servicii de traduceri legalizate pentru toate limbile, corecte și coerente, astfel încât să nu intâmpini nicio problema și doar să te bucuri de rezultat.

Biroul de traduceri iTrad lucrează cu cei mai buni profesioniști și garantează tarife transparente, ajustate cerințelor reale ale proiectului. Prețurile sunt stabilite pentru pagina de 2000 de caractere, cu spații. Tarifarea minimă se face pornind de la o pagina/ act. Pe lângă tariful perceput traducerii documentului, trebuie să știi că în cazul unei traduceri legalizate, se percepe o taxă de pregătire a documentelor în vederea legalizării.

Tehnoredactarea și tipărirea traducerii sunt incluse în preț. Fontul de scriere este Times New Roman, cu spațiere de 1,5 și caractere de 12. Pentru volume mai mari, prețurile percepute pentru traduceri legalizate se pot negocia separat, însă prețul perceput de notar pentru legalizare nu este influențat de volum.

În cazul în care soliciți traduceri legalizate efectuate dintr-o limbă străină în altă limbă străină, se va aplica tariful specific fiecărei limbi în parte, fiind o traducere dublă.

În cazul în care soliciți o traducere care să fie gata în aceeași zi, atunci trebuie să știi că se percepe o taxă de urgență, ce variază între 50-100% din prețul inițial al traducerii.

De asemenea, iTrad percepe și o taxă de dificultate, aplicată traducerilor care prezintă un grad mare de dificultate. Această taxă va reprezenta  între 50-100% din prețul inițial al traducerii și se va stabili în urma negocierilor cu clientul.

Pentru colaționare se va percepe o taxă de 50% din prețul traducerilor, cu condiția ca materialul de colaționat să fie furnizat în format editabil.

iTrad oferă servicii de traducere atât persoanelor fizice, cât și juridice. Astfel, dacă ai un business și ai nevoie constantă de traduceri, noi suntem partenerul de încredere de care ai nevoie.

În cazul traducerilor legalizate predarea se face fizic, la biroul iTrad. Sau, în cazuri de mare excepție/ urgență, prin trimiterea curierului la locația clientului, cu plata transportului la predarea documentelor.

Consultați gama completă de oferte de traduceri pusă la dispoziție de iTrad, accesând site-ul și secțiunea ”Oferte/ Prețuri”. Pentru mai multe detalii, puteți obține informații în urma unei consultații online (itrad.eu), telefonic sau prin mesaj pe WhatsApp, la numărul de telefon 0740398970.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română