Traduceri legalizate, în sector 4: rapide și corecte, fix când ai nevoie

Traduceri legalizate, în sector 4: rapide și corecte, fix când ai nevoie

traduceri legalizate sector 4

Ți s-a întâmplat și ție să nu găsești ceva fix atunci când ai nevoie? Sunt sigură! Birourile notariale, de traduceri sau centrele de medicina muncii sunt locațiile care, atunci când te plimbi relaxat, pe străzi, îți sar mereu în ochi. Însă atunci când ai nevoie, ia și caută acul în carul cu fân!

Dar nu trebuie să te mai stresezi și nici să bântui pe străzi, dezorientat/ă! Biroul de traduceri iTrad iți pune la dispoziții servicii de traduceri legalizate, în sectorul 4, și oriunde ai nevoie.

În era digitală nu mai ești atât de condiționat de distanță, care se poate dilua cu ajutorul diverselor metode de comunicare.

Deși biroul de traduceri iTrad este situat in sectorul 3, faptul că ne aflăm într-o zonă centrală face accesul extrem de facil. Mai mult decât atât, dacă ai nevoie de traduceri legalizate în sector 4, ne poți transmite documentele ce necesită traducere și până tu ajungi la noi cu documentele în original, traducerea este gata, urmând doar să ne ocupăm de procesul de legalizare al traducerii.

Daca dorești, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, te vom putea ajuta cu traduceri legalizate, în sector 4, chiar și in cazul unor urgente sau daca te afli in imposibilitatea deplasării la sediul nostru.

Traducerile legalizate sunt efectuate în colaborare cu profesioniști atât din domeniul traducerilor, cât și din domeniu notarial. Astfel, traducătorii iTrad se vor ocupa de procesul de traducere al documentelor și de legalizarea acestora, pe cât este posibil.

iTrad îți stă la dispoziție cu servicii de traduceri legalizate pentru toate limbile, în sector 4 si nu numai, corecte și coerente, astfel încât să nu întâmpini nicio problema și doar să te bucuri de rezultat.

Biroul de traduceri iTrad lucrează cu cei mai buni profesioniști și garantează tarife transparente, ajustate cerințelor reale ale proiectului. Prețurile sunt stabilite pentru pagina de 2000 de caractere, cu spații. Tarifarea minimă se face pornind de la o pagina/ act. Pe lângă tariful perceput traducerii documentului, trebuie să știi că în cazul unei traduceri legalizate, se percepe o taxă de pregătire a documentelor în vederea legalizării.

Tehnoredactarea și tipărirea traducerii sunt incluse în preț. Fontul de scriere este Times New Roman, cu spațiere de 1,5 și caractere de 12. Pentru volume mai mari, prețurile percepute pentru traduceri legalizate se pot negocia separat, însă prețul perceput de notar pentru legalizare nu este influențat de volum.

În cazul în care soliciți traduceri legalizate efectuate dintr-o limbă străină în altă limbă străină, se va aplica tariful specific fiecărei limbi în parte, fiind o traducere dublă.

În cazul în care soliciți o traducere care să fie gata în aceeași zi, atunci trebuie să știi că se percepe o taxă de urgență, ce variază între 50-100% din prețul inițial al traducerii.

De asemenea, iTrad percepe și o taxă de dificultate, aplicată traducerilor care prezintă un grad mare de dificultate. Această taxă va reprezenta între 50-100% din prețul inițial al traducerii și se va stabili în urma negocierilor cu clientul.

Pentru colaționare se va percepe o taxă de 50% din prețul traducerilor, cu condiția ca materialul de colaționat să fie furnizat în format editabil.

iTrad oferă servicii de traducere atât persoanelor fizice, cât și juridice. Astfel, dacă ai un business și ai nevoie constantă de traduceri, noi suntem partenerul de încredere de care ai nevoie, indiferent unde te afli.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română