Traduceri legalizate sector 3, la un pas de casa ta! Nu mai pierde timp căutând!

Traduceri legalizate sector 3, la un pas de casa ta! Nu mai pierde timp căutând!

traduceri legalizate sector 3

iTrad este partenerul de care ai nevoie și te ajută cu traduceri legalizate cât de repede este posibil. Nu mai pierde timp căutând prin vecini și apelează cu încredere la noi! Îți stăm la dispoziție cu servicii de traduceri legalizate în sector 3, dar nu numai.

Fie că ai nevoie de servicii de traducere sau traduceri legalizate, membrii echipei noastre îți vin în ajutor cu profesionalism și seriozitate. Deși traducerile legalizate implică puțin mai mult efort, echipa iTrad s-a gândit la maximizarea serviciilor și a găsit soluția ideală. Astfel, poți transmite documentele în format electronic pentru care ai nevoie de traduceri legalizate (pe adresa de mail (office@itrad.eu) sau pe WhatsApp la numărul 0740398970).

Noi ne ocupăm de efectuarea traducerii până când tu vei ajunge cu actele în original, la biroul nostru, situat in Nerva Traian 3. Astfel, când vei ajunge cu documentele, traducerea va fi realizată și nu va mai trebui să aștepți decât ca aceasta să fie legalizată la notar.

Dacă nu te poți deplasa, nu trebuie să disperi! Avem soluție și pentru această problemă. Astfel, te putem ajuta totuși cu traduceri legalizate în sector 3, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, cu specificația că plata transportului se face la predarea documentelor.

Echipa iTrad este formată din traducători profesioniști și vă garantăm tarife transparente, ajustate la cerințele reale ale proiectului. Astfel, prețurile sunt stabilite pentru pagina de 2000 de caractere, cu spații. Tarifarea minimă se face pornind de la o pagina/ act. Pe lângă tariful perceput traducerii documentului, trebuie să știi că în cazul unei traduceri legalizate, se percepe o taxă de pregătire a documentelor în vederea legalizării.

Tehnoredactarea și tipărirea traducerii sunt incluse în preț. Fontul de scriere este Times New Roman, cu spațiere de 1,5 și caractere de 12. Pentru volume mai mari, prețurile percepute pentru traduceri legalizate se pot negocia separat, însă prețul perceput de notar pentru legalizare nu este influențat de volum.

Biroul nostru oferă servicii de traduceri legalizate în sector 3 atât persoanelor fizice, cât și juridice. Astfel, dacă ai un business și ai nevoie constantă de traduceri, noi suntem partenerul de încredere de care ai nevoie, indiferent unde te afli. Totodată, dacă este o situație excepțională și ai nevoie doar de traducerea unui document, fie el și un certificat de naștere, buletin sau diplomă, îți venim în ajutor. Pentru noi fiecare client în parte este important și este o prioritate. Indiferent că vorbim despre o companie sau un simplu om.

iTrad este o afacere construită cu suflet, bazata pe traducători profesioniști, care pun preț pe calitatea muncii și corectitudinea muncii lor, dar și pe oamenii din spatele documentelor.

Navighează pe site și consultă întreaga gamă de servicii pusă la dispoziție de echipa noastră de traducători. Suntem alături de tine și fizic și profesional! Biroul nostru de traduceri îți oferă servicii de traduceri legalizate sector 3 simplu, rapid și corect! (Citește si Traduceri legalizate in sector 4).

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română