Ai nevoie de traduceri legalizate, în sector 5? Soluția ta e la noi

Ai nevoie de traduceri legalizate, în sector 5? Soluția ta e la noi

traduceri legalizate sector 5

Traducerile legalizate presupun un mic disconfort pentru client, din cauza faptului că trebuie să se deplaseze fizic pentru realizarea legalizarii, unde e necesară prezența fizică a documentelor. iTrad îți vine însă în ajutor și, în funcție de urgență și disponibilitate, te putem ajuta.

Dacă ai nevoie de traduceri legalizate în sector 5, distanța nu trebuie să fie un impediment. Avem soluția perfectă pentru tine, așa încât să beneficiezi de traduceri legalizate corecte și rapide atunci când ai nevoie. Astfel, dacă ai nevoie de traduceri legalizate in sector 5, ne poți transmite documentele în format electronic, pe adresa de mail (office@itrad.eu) sau pe WhatsApp la numărul 0740398970, și până ajungi la biroul nostru, situat în Nerva Traian 3, traducerea este realizată și nu va mai trebui să astepți decat legalizarea acesteia la notar.

În cazul în care timpul nu îți este prieten chiar deloc și te afli în imposibilitate de deplasare, te putem ajuta totuși cu traduceri legalizate în sector 5, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, cu specificația că plata transportului se face la predarea documentelor.

iTrad îți stă la dispoziție cu servicii de traduceri legalizate pentru toate limbile, în sector 5 si nu numai, corecte și coerente, astfel încât să nu întâmpini nicio problema și doar să te bucuri de rezultat.

Biroul de traduceri iTrad lucrează cu cei mai buni profesioniști și garantează tarife transparente, ajustate cerințelor reale ale proiectului. Prețurile sunt stabilite pentru pagina de 2000 de caractere, cu spații. Tarifarea minimă se face pornind de la o pagina/ act. Pe lângă tariful perceput traducerii documentului, trebuie să știi că în cazul unei traduceri legalizate, se percepe o taxă de pregătire a documentelor în vederea legalizării.

Tehnoredactarea și tipărirea traducerii sunt incluse în preț. Fontul de scriere este Times New Roman, cu spațiere de 1,5 și caractere de 12. Pentru volume mai mari, prețurile percepute pentru traduceri legalizate se pot negocia separat, însă prețul perceput de notar pentru legalizare nu este influențat de volum.

În cazul în care soliciți traduceri legalizate efectuate dintr-o limbă străină în altă limbă străină, se va aplica tariful specific fiecărei limbi în parte, fiind o traducere dublă.

În cazul în care soliciți o traducere care să fie gata în aceeași zi, atunci trebuie să știi că se percepe o taxă de urgență, ce variază între 50-100% din prețul inițial al traducerii.

De asemenea, iTrad percepe și o taxă de dificultate, aplicată traducerilor care prezintă un grad mare de dificultate. Această taxă va reprezenta între 50-100% din prețul inițial al traducerii și se va stabili în urma negocierilor cu clientul.

Pentru colaționare se va percepe o taxă de 50% din prețul traducerilor, cu condiția ca materialul de colaționat să fie furnizat în format editabil.

iTrad oferă servicii de traducere atât persoanelor fizice, cât și juridice. Astfel, dacă ai un business și ai nevoie constantă de traduceri, noi suntem partenerul de încredere de care ai nevoie, indiferent unde te afli. (Citeste si Traduceri legalizate in sector 4).

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

0740 398 970
Română